Yhdeksännen viikon punnitus

Tänään oli punnituspäivä, yhdeksäs vuorossaan! Puntari näytti taas hiukan pienempää lukemaa, eli tämänhetkinen paino 136,5 kg ja pudotusta edelliseen mittaukseen 2,2 kg! Jouluturvotukset siis selkeästi saaneet kyytiä 😄 Edistymiskäppyrässä näkyy hauskasti tuo joululipsahdus. Kohta ollaan takaisin tavoitekäyrällä, joten hieno juttu!



Aika nopeasti ovat menneet nämä viikot uuden elämän parissa. Tällä viikolla olen paneutunut 8 viikon startti -valmennuksen ruoka-asioiden opiskeluun ja opetteluun. Hyvin on lähtenyt valmennuksen opit uppoamaan ja vointi on koko viikon ollut todella hyvä! Olen tunnollisesti syönyt myös aamulla ja sen lisäksi pyrkinyt jakamaan päivän ateriat melko tasaisesti, ettei nälän tunne pääsisi kovin kovana yllättämään. Aamupalaksi oli tänään pinaatti-paprika -munakasta 😛 Minusta nämä munakkaat on tosi helppoja aamupaloja. Aikaa ei mene kauaa valmistamisessa ja periaatteessa voisi tehdä vaikka isommankin satsin kerralla, esim. uunissa paistaen. Silloin ei tarvitsisi aamulla kuin lämmittää ruoka!




Innostuin tuosta valmennuksesta nyt aika kovasti ja tulee paljon seurattua valmennuksen tsemppiryhmän keskusteluja. Valmennusmateriaalia opiskelen verkkoalustalta ja tuntuu että voisin ahmia niitä oppeja itseeni ihan loputtomasti! Toivottavasti tämä into säilyy. 

Tänään haaveilin siitä että pääsisi uimaan! Koronan vuoksi uimahallit ovat nyt kiinni, enkä tiedä ovatko ihan hetkeen aukeamassa. Liikuntalajeista ehkä kaikista eniten pidän uimisesta, se on vain niin ihanaa. Olen kyllä pyöritellyt mielessäni sellaista ajatusta, että kunhan paino menee alle sadan, voisin yrittää kokeilla jotain ihan uutta lajia. Tai vaikka alkaa käydä ryhmäjumpissa, niistä ainakin varmuudella tykkään. Varmasti jotain sopivia jumppia löytyisi jo nyt (ja ainahan voi kotonakin jumppailla) mutta olo on vielä niin kömpelö, ettei tunnu hyvältä ajatus aloittaa vielä.

Otin itsestäni tänään muutaman kokovartalokuvan. Ei kyllä ollut kovin nättiä katsottavaa kaikki ne makkarat 🙈Mutta, ehkä muutaman viikon jälkeen otan uudet ja voin sitten jo iloisin mielin pällistellä muutosta muutoinkin kuin puntarin lukemista 😊

2 kommenttia:

  1. Tykkään munakkaista. Pienellä pannulla saa nopeasti yhden annoksen ja isolla 3. Paprika-pinaatti-yhdistelmää en ole vielä maistanut, kuulostaa herkulta :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin ostin semmosen ihan minipannun, sillä saa söpöjä pikkumunakkaita tehtyä :) Pinaatti sopii yllättävän hyvin, kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista