Motivaatiopaita

Nyt kyllä tuli tehtyä sellainen niin kutsuttu heräteostos! Nettiä selaillessa sattui silmään mainos aivan i-ha-nas-ta neuleesta. Ja en vain voinut vastustaa kiusausta hankkia sitä. Eikä siinäkään mitään, mutta kun menin ja tilasin sen L -koossa 😳En nyt tiedä oliko ostoksessa oikeasti mitään järkeä, mutta jotenkin ajattelin että tilaan sen motivaatiopaidaksi. Jos kaikki sujuu edes jollain tapaa odotuksieni mukaan, minun pitäisi ensi syksynä olla sen kokoinen, että neule olisi sopiva. 

Onko sinulla mitään motivaatiovaatetta kaapissa jemmassa? Jotain sellaista, mikä joskus on mahtunut päälle ja mitä et vain ole raskinut heittää menemään ajatellen että kyllä se vielä joskus mahtuu? Mulla on yks sellainen paita. Se on kulkenut mukana vuodesta 2001, eli 20 vuotta jos nyt ihan laskemaan aletaan. Kuulostaa kyllä oikeastaan ihan pikkasen järjettömältä, nyt kun sen tässä tunnustaa 😁

Tuo kyseinen motivaatiopaita on kuitenkin sen verran pieni, että sen päälle mahtumiseen menee kauan aikaa. Näinpä sitten järkeilin, että eihän se käy, tarvitaan paita joka menee vähän aiemmin jo päälle. Kutsuttakoon siis tätä uutta hankintaani välimotivaatiopaidaksi! Lupaan ja vannon postaavani kuvan itsestäni kyseisessä paidassa, kun se joskus menee päälle!

2 kommenttia:

  1. Itse olen myös pudottamassa painoa, lähdin elokuussa tilanteesta BMI 38 ja nyt painoa pudonnut reilu 10 kg. Tahti on hitaampi kuin sinulla, mutta suunta onneksi oikea :) Kaappi on on TÄYNNÄ tavoitevaatteita :D. Joka koosta löytyy jotain, mitä on jäänyt odottamaan aikaa parempaa. Ja ihanaa on, että jotain niistä jo on saanut ottaa käyttöön. Kyllä ne motivoi kummasti. Eli ei mikään hölmö idea tuo ostos, jos oikeasti oli sellainen mihin ihastuit. Ajattle sitä hetkeä ,kun mahtuu päälle. Sen voimalla jaksaa huonojen aikojen yli.

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, onnittelut hienosta saavutuksesta! Pudotuksen nopeudella ei ole väliä, pääasia on suunta alaspäin niinkuin sanoit :) Hyvä etten ole ainut höpsö, joka säilyttää pieniä vaatteita kaapissa ja hienoa että olet saanut jo osan omistasi käyttöön! Voin kuvitella, että fiilis on varmasti hyvä. Ehkäpä pieni paita ei ollut huono hankinta!

    VastaaPoista