Maltti olisi valttia, painonpudotuksessakin

11. viikon punnituspäivä oli eilen ja tuloksena -0,7 kg. Odotin hieman enemmän (koska mieleni on niin kärsimätön 😁 ) mutta hyvä näinkin! Itse asiassa sopiva painonpudotustahti taitaa olla enintään 0,5 - 1 kg viikossa, joten sitä peilaten tuohan on erinomainen tulos. Tässäpä päivitettyä käppyrää, joka löytyy myös tuolta Mittoja -sivulta.


Kuten näkyy, keltaista viivaa, eli siirtymistä BMI luokassa sairaalloisesta lihavuudesta vaikeaan ylipainoon, lähestytään 😊

Olen huomannut aiemminkin painoa pudottaessa, että kärsivällisyys ei ole parhaimpia puoliani. Ihailen niitä, jotka aidosti pystyvät riemuitsemaan pienestäkin pudotuksesta. Totuushan kuitenkin on, että niistä pienemmistäkin puroista syntyy suuri joki aikanaan. Pitäisi itsekin pyrkiä tuohon ajattelumalliin enemmän. 

Nyt viimeiset kaksi viikkoa on mennyt sikäli vähän huonoon suuntaan, että olen alkanut ravaamaan puntarilla vähän liiankin usein. Luulen että se aiheuttaa vain turhaa stressiä. Taidan ottaa tähän väliin sellaisen haasteen, etten käy viikon aikana puntarilla kuin punnituspäivänä. Voisi olla ihan hyvä kokeilla skipata koko punnituspäiväkin vaikka yhden viikon osalta ja ihmetellä tuloksia parin viikon päästä.

Olin kuitenkin eilen tosi iloinen, kun nykäisin päälleni paidan, jota en ihan hetkeen ollut käyttänyt ja se tuntui ihan eri tavalla löysältä kuin ennen. Konkreettinen todiste siitä, että jotain on tapahtunut!

Mukavaa viikkoa ja tsemppiä kaikille muillekin painoaan pudottaville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti