Kevyempää Uutta Vuotta!

Kukkuluuruu pitkästä aikaa! Täällä yksi pulleroinen joka on selvinnyt Joulusta ja uudestavuodesta jokseenkin kunnialla 😊Olin pari viikkoa joulun aikaan lomalla ja tuli kyllä tarpeeseen rentoutuminen. Ihan överiksi ei syöminen mennyt vapaidenkaan aikana, toki tuli herkuteltua jouluruuilla ja makeisillakin. Tämän joulun aikana tuli kuitenkin käytyä myös kävelyillä ja sehän toi omanlaisensa tunnelmalisän jouluun, kun ihmiset olivat niin kivasti laittaneet kynttilöitä ja jouluvaloja. Aiempina jouluina sitä on tainnut keskittyä vain siihen syömispuoleen...

Tänään hyppäsin sitten rohkeana puntarille ottamaan tuomiota vastaan. Painoa oli tullut ainoastaan 400 g lisää siihen viimeisimpään punnitukseen ennen joulua, eli paino on nyt 138,7 kg. Olen tosi tyytyväinen, tästä on hyvä jatkaa!

Syömispuolta tuli tuossa loman aikana pohdittua aika paljon.

Jotenkin tästä elämäntaparemontin alusta asti on ollut sellainen tunne, että olisi järkevää yrittää siihen saada ihan konkreettista apua ja vinkkejä. Somen ihmeellisessä maailmassa sitten törmäsin tällaiseen sivustoon kuin 8viikkoa.fi ja heidän kahdeksan viikon startti -valmennukseen. 

Niin hullua kuin se onkin, en ole koskaan osallistunut mihinkään painonhallintaryhmään tai valmennukseen. En ikinä! Luulisi, että tällä painolla ja painohistorialla olisi tullut kokeiltua kaikki mahdolliset ja mahdottomat ihmedieetit, pussikeittokuurit jne. Suhtaudun tällaisiin aina tosi epäröiden, joten siinä varmaan syy miksi en ole niitä kokeillut. Ei tämäkään valmennus sikäli mikään poikkeus ollut, epäluuloisena lueskelin ihmisten kokemuksia valmennuksesta. Lipaston laatikosta sattui kuitenkin löytymään muutama smartum seteli, joilla valmennuksen pystyi maksamaan, joten ajattelin että miksikäs ei?! Tuskin siitä ainakaan haittaa on ja sitähän minä tässä olen halunnut: konkreettista apua syömisvalintoihin. Kyseessä ei ole mikään superdieetti tai pussikeittokuuri vaan opetellaan syömään terveellisesti. Tarkemmin en valmennuksen ruokavalioasioita blogissa pysty käsittelemään, koska kyseessä on kuitenkin maksullinen valmennus. Eilen pääsin valmennuksen aloittamaan ja vaikuttaa kyllä lupaavalta! Olen motivoitunut ja haluan oikeasti oppia oikeanlaisen tavan syödä. Haluan uskoa että tämä vielä onnistuu, vaikka matka on kohdallani pitkä!

Ei muuta kuin hymyilevin mielin vuoteen 2021!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti