Mässäilyhimoja ja väsymystä

Olipahan ärsyttävä eilinen! Koko päivän oli jotenkin kiukkuinen ja ärtynyt olo, ilman mitään järkevää syytä. Samalla huomasin, että teki mieli ihan kaikkea "kiellettyä". Varsinaisesti en ole kieltänyt itseltäni mitään, mutta pelkään että jos syön jotain sellaista, jota olen aiemmin vetänyt kilotolkulla, ei niiden ruokien/herkkujen syöminen nytkään jää kohtuuteen. Voisi siis sanoa, että en ole kieltänyt itseltäni mitään, paitsi että käytännössä kuitenkin olen. Pitäisi varmaan opetella syömään noitakin ruokia kohtuudella, ennemmin kuin olla syömättä kokonaan. 

Terveellisempiä elämäntapoja on nyt takana neljä viikkoa ja tänä aikana ei oikeastaan kertaakaan aiemmin ole tullut mitään himoja ruokiin. Eilen kuitenkin näin jo sieluni silmin itseni hurauttamassa mäkkärin autokaistalle ja tärisevin käsin avaavan rapisevaa hampurilaisen käärettä. Huoh. Selätin mieliteon kuitenkin ja tyydyin hieman terveellisempään vaihtoehtoon, eli lohileipään.

Päätin siirtää viikoittaisen punnituspäiväni maanantailta sunnuntaille, koska viikonlopun aamut yleensä ovat vähemmän kiireisiä. Niinpä siis tänään hyppäsin taas puntarille ja tuloksena pudotusta -1,1 kg edelliseen viikkoon. Hieno tulos. Kohta siirryn siis eri kymmenykselle, eli 140:stä 130:een. Mittasin myös vyötärön ja tulokseksi sain (ehkä) -1cm edelliseen mittaukseen. Tuo vyötärön mittaus on edelleen vähän hankala, kun tuntuu että se parin sentin heitto tulee helposti ihan vain siinä että mittanauha sattuu olemaan jotenkin vinksallaan. Tässäpä vielä päivitetty painonpudotustaulukkoni:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti